Zeiljacht

Waarom een zeilboot huren ?

Zeilboot huren?

Gezellig een weekje weg of een weekend lekker zeilen, het kan allemaal bij zeilboten verhuur Windkracht 5.
Een zeilboot huren is een geweldige ervaring, zo kunt u een zeilboot huren voor een bedrijfs uitje, maar ook lekker voor een weekenje weg met het gezin.
Als u eenmaal een zeilboot gehuurd heeft kunt u overal naartoe gaan zonder enige planning, het is gewoon de wind volgen naar een fijn vakantie plekje.
Maar vergist u zich niet zeilen is niet alleen voor de rustige zonnebaders die lekker in het zonnetje willen zitten, zo kunt u ook fanatiek gaan zeilen en proberen een zo hoog mogelijke snelheid te behalen.
Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden en zit u ook niet vast aan een vakantie huisje want die vaart gewoon met jullie mee.

Waarom een zeilboot huren bij Windkracht 5 ?

Een zeilboot huren bij Windkracht 5 bied veel voordelen.
Als u bij Windkracht 5 een zeilboot huurt weet u dat u voor een kwalitatief goed schip heb gekozen, alle zeilboten bij Windkracht 5 zijn goed onderhouden en mooi schoon zo kunt u gerust een vakantie vieren.
Ook de prijzen zijn goed ze bieden erg Concurrerende huurprijzen aan, ze hebben ook last minute deals waardoor u nog goedkoper uw vakantie tegemoed kan varen.
Zeilboten verhuur Windkracht 5 is ook erg klantvriendelijk, ze reageren snel op uw vragen en hebben ook terugkeer korting voor als u nogmaals wilt huren.
Als er iets mis is kunt u hen opbellen en komt u er meestal wel uit.
Veel keus, ze hebben veel keus zo kunt u kiezen uit 10 zeilboten van bavaria 33 t/m bavaria 41.
Makkelijk, met het online boekingssysteem kan u gemakkelijk boeken en gelijk zien of er schepen vrij zijn of niet.

Buy and Charter

Zeilboten verhuur Windkracht 5 bied ook een buy een charter systeem waarover ik u hier meer vertel.
Het idee hierachter is dat u een boot koopt daarbij ontvangt u een korting van 10%, maar inruil daarvoor stelt u uw boot tehuur waarvan 70% van de huursom van u is en de overige 30% naar Windkracht 5 gaat.
Het voordeel hiervan is dat u een boot koopt en Windkracht 5 het verhuur werk doet, u krijgt dan natuurlijk ook recht om te varen zo kunt u 3 weken reserveren voor eigen gebruik van het zeiljacht.
Zo heeft u dus een zeilboot waar u mee kunt varen, terwijl Windkracht 5 uw boot verhuurt en onderhoud pleegt.

Waarom een Bavaria zeilboot huren ?

Bavaria is een Duits boten fabrikant, Bavaria maakt luxe zeiljachten maar ook luxe motorboten en speedboten.
Windkracht 5 maakt gebruik van de Bavaria zeilboten omdat Bavaria kwalitatief goede zeilboten produceert, zo bied het alles dat een boten verhuur nodig heeft.
Voor de verhuur moet een boot goed stevig zijn voor de mensen die er niet voorzichtig mee omgaan.
Bavaria biedt ruimte, duurbaarheid maar ook comfort dit samen maakt het een zeer geschikt zeiljacht voor de verhuur.
Windkracht 5 maakt al meer dan 10 jaar gebruik van de Bavaria boten, zo weten ze hoe de boot in elkaar zit en zo kan Windkracht 5 ook snel en eenvoudig reparaties of onderhoud uitvoeren.

zeilboot-huren

Zeiljacht huren IJsselmeer

Denkt u er over na om een zeilboot of zeiljacht te huren voor op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen? Dat is iets dat u zeker moet gaan doen!

 

Zeiljacht huren op het IJsselmeer

Naast de Friese meren kun je ook geweldig zeilen op het IJsselmeer. Het zeilen hier kun je hier vele uren gaan doen, zonder daar bij te veel overstag te gaan. Dit omdat het IJsselmeer enorm groot is. Op het IJsselmeer met een zeiljacht is wat iedereen graag wil. Als je een hengel meeneemt kun je als je geluk hebt een leuk visjes vangen in het meer. Deze kun je als je geluk hebt gehad in de avond gaan open eten op je gehuurde boot. Zeiljacht huren op het IJsselmeer is heel leuk maar ook nog eens sportief!

Zeilboot huren is geweldig

Een zeiljacht of zeilboot huren is heel leuk, je kunt uren zeil plezier aan beleven. Vooral met vrienden of familie is het leuk om een uitje te hebben op super lux zeiljacht. Ook een bedrijfsuitje met een zeiljacht is ook erg leuk, je kunt elkaar beter leren kennen en zo wordt de groep hechter van. Het is namelijk echt een team sport. Maar ook wanneer je met z’n tweeën bent is het ook super romantische en leuk om een zeiljacht te huren voor op het IJsselmeer. Als stel kun je leuk een paar nachtjes blijven slapen op de zeilboot op het anker of in een haven. Dit maakt het super leuk om een gezellig weekendje weg te gaan. Wat aan de luxe van thuis zal het je echt niet ontbreken.

Zeiljacht nu huren?

Nu een zeiljacht huren voor op het IJsselmeer? Dat kan heel makkelijk en snel via de mobiele website van windkracht 5. Klik op de link voor Zeiljacht verhuur. Waar u direct een zeiljacht kunt gaan huren.

Star Wars the froce awakens

Star Wars

Star Wars in een nieuw leven geblazen door disney

Star Wars de erg bekende film reeks, de rechten waren verkocht aan Disney om er een nieuw leven in te blazen.
Na een cartoon film en twee cartoon TV series werd er een live action film beloofd.
De film zou zich afspelen na deel zes en zal officieel deel uitmaken van de film reeks.

De Film Trilogy

De fanatieke Star Wars fans wisten niet hoe ze zich moesten voelen toen er een nieuwe film trilogy bekend werd gemaakt door Disney.
Dit kon fout gaan zoals al gebeurd was met de prequels, maar het kon ook een succes zijn.
Toen de trailer van Star Wars the Force Awakens uit kwam leek het al goed te komen, de juiste Star Wars vibe was er.
De film was ook een succes, de fans waren er blij mee en kijken zelfs uit naar de volgende Star Wars film waar er een teaser trailer voor uitgebracht was.
Deze spin-off zal de trilogy film reeks niet vervangen en zal gewoon een tussen film zijn.

Met het bekend maken van een spin-off genaamd rogue one is er weer spanning rond de film, dit is begrijpelijk na de faal die door de Star Wars fans “the Prequels” genoemd word.
Door de te kinderachtig setting en de teveel CGI effecten werden de prequal films niet goed ontvangen door het publiek, dit heeft de Star Wars fans een litteken achtergelaten en ze altijd een beetje zenuwachtig gemaakt wanneer er een nieuwe film bekend gemaakt wordt.
Dit lijkt niet het geval voor de disney films, de films zijn goed ontvangen en er is al veel hype voor de volgende film.
Ook zijn er veel theorieën ontstaan na het einde van the Force Awakens, aangezien er nog heel veel is dat pas in de volgende film bekend word gemaakt.
En deze theorieën versterken de hype alleen maar! Kom nu kijken in Hoorn naar het Starwars 40 jaar