zeilboot-huren

Zeiljacht huren IJsselmeer

Denkt u er over na om een zeilboot of zeiljacht te huren voor op het IJsselmeer vanuit Enkhuizen? Dat is iets dat u zeker moet gaan doen!

 

Zeiljacht huren op het IJsselmeer

Naast de Friese meren kun je ook geweldig zeilen op het IJsselmeer. Het zeilen hier kun je hier vele uren gaan doen, zonder daar bij te veel overstag te gaan. Dit omdat het IJsselmeer enorm groot is. Op het IJsselmeer met een zeiljacht is wat iedereen graag wil. Als je een hengel meeneemt kun je als je geluk hebt een leuk visjes vangen in het meer. Deze kun je als je geluk hebt gehad in de avond gaan open eten op je gehuurde boot. Zeiljacht huren op het IJsselmeer is heel leuk maar ook nog eens sportief!

Zeilboot huren is geweldig

Een zeiljacht of zeilboot huren is heel leuk, je kunt uren zeil plezier aan beleven. Vooral met vrienden of familie is het leuk om een uitje te hebben op super lux zeiljacht. Ook een bedrijfsuitje met een zeiljacht is ook erg leuk, je kunt elkaar beter leren kennen en zo wordt de groep hechter van. Het is namelijk echt een team sport. Maar ook wanneer je met z’n tweeën bent is het ook super romantische en leuk om een zeiljacht te huren voor op het IJsselmeer. Als stel kun je leuk een paar nachtjes blijven slapen op de zeilboot op het anker of in een haven. Dit maakt het super leuk om een gezellig weekendje weg te gaan. Wat aan de luxe van thuis zal het je echt niet ontbreken.

Zeiljacht nu huren?

Nu een zeiljacht huren voor op het IJsselmeer? Dat kan heel makkelijk en snel via de mobiele website van windkracht 5. Klik op de link voor Zeiljacht verhuur. Waar u direct een zeiljacht kunt gaan huren.

Star Wars the froce awakens

Star Wars

Star Wars in een nieuw leven geblazen door disney

Star Wars de erg bekende film reeks, de rechten waren verkocht aan Disney om er een nieuw leven in te blazen.
Na een cartoon film en twee cartoon TV series werd er een live action film beloofd.
De film zou zich afspelen na deel zes en zal officieel deel uitmaken van de film reeks.

De Film Trilogy

De fanatieke Star Wars fans wisten niet hoe ze zich moesten voelen toen er een nieuwe film trilogy bekend werd gemaakt door Disney.
Dit kon fout gaan zoals al gebeurd was met de prequels, maar het kon ook een succes zijn.
Toen de trailer van Star Wars the Force Awakens uit kwam leek het al goed te komen, de juiste Star Wars vibe was er.
De film was ook een succes, de fans waren er blij mee en kijken zelfs uit naar de volgende Star Wars film waar er een teaser trailer voor uitgebracht was.
Deze spin-off zal de trilogy film reeks niet vervangen en zal gewoon een tussen film zijn.

Met het bekend maken van een spin-off genaamd rogue one is er weer spanning rond de film, dit is begrijpelijk na de faal die door de Star Wars fans “the Prequels” genoemd word.
Door de te kinderachtig setting en de teveel CGI effecten werden de prequal films niet goed ontvangen door het publiek, dit heeft de Star Wars fans een litteken achtergelaten en ze altijd een beetje zenuwachtig gemaakt wanneer er een nieuwe film bekend gemaakt wordt.
Dit lijkt niet het geval voor de disney films, de films zijn goed ontvangen en er is al veel hype voor de volgende film.
Ook zijn er veel theorieën ontstaan na het einde van the Force Awakens, aangezien er nog heel veel is dat pas in de volgende film bekend word gemaakt.
En deze theorieën versterken de hype alleen maar! Kom nu kijken in Hoorn naar het Starwars 40 jaar